CLB

Het CLB is gesloten van 15 juli tot en met 15 augustus, op zaterdagen en zondagen en op de wettelijke en decretale feestdagen. De CLB’s zijn gesloten tijdens de kerstvakantie en de paasvakantie, uitgezonderd de eerste maandag en de tweede vrijdag van de kerstvakantie. Indien deze openingsdagen respectievelijk gelijk vallen met 25 of 26 december of met 1 of 2 januari, dan worden ze verplaatst naar de datum binnen de kerstvakantie die hierbij het dichtste aansluit.

Het CLB is iedere werkdag open van 8h30 tot 12h en van 13h tot 16h30. Na afspraak kan het CLB ook na 17 uur worden geconsulteerd.

ADRES CLB:
Zonnestraat 25
9300 AALST
053/60 32 80
directie@clbaalst.be
http://www.clbaalst.be

Het CLB-team staat steeds open voor uw vragen, wensen om een toelichting en/of bemerkingen.

Het begeleidend team bestaat uit:

Rebecca Gies onthaler rebecca.gies@clbaalst.be
Veerle De Leeneer verpleegkundige veerle.deleeneer@clbaalst.be
Deborah Van Humbeeck directeur directie@clbaalst.be
  • Halloween

    Lekker griezelen… Wie durft de wandeling aan… Wees welkom in De Griezelwijzer, ik bedoel De Wonderwijzer! -> Inschrijvingen en vrij vertrek tussen 19:00 en 21:00 -> €6 voor de grote griezels  –  €4 voor de kleine griezels   Op de speelplaats kunt u nog (na-)genieten met pompoensoep, een hot dog en een drankje van onze […]

    Lees meer
  • Oudercontact lagere school (zonder rapport)

    Maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober is er het 1ste oudercontact voor de lagere school. Er is nog geen rapport. We bekijken de resultaten van de 1ste schoolmaand. U krijgt een uitnodiging via mail: Er wordt een datumprikker doorgestuurd. U kiest een tijdstip.

    Lees meer

CONTACT INFO