Oudercomité

Inspraak, mee beslissen, mee verantwoordelijk zijn… vinden wij in onze school belangrijk. Dit blijkt duidelijk uit onze organisatie en werking die past in het complete functioneren van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

Jaarlijks, in de loop van de maand september, wordt de Algemene vergadering samengeroepen. Alle ouders worden via een schrijven uitgenodigd op deze vergadering.

Alle ouders die zich actief willen inzetten voor de school of willen zetelen in het bestuur van deze oudervereniging, kunnen dit melden aan de directie.

Het oudercomité zoekt ook bereidwillige oma’s, opa’s, tantes, ooms, kennissen,… van onze leerlingen, die graag een handje willen helpen tijdens de festiviteiten, het fruitschillen, het niveaulezen, enz…! Het is wel allemaal gratis,… maar u krijgt er de glimlach en de vriendschap van al onze leerlingen voor terug!

  • Pedagogische studiedag

    Woensdag 12 mei is het geen school voor onze kleuters en leerlingen. Het zijn de leerkrachten die vandaag op de schoolbanken zitten.

    Lees meer
  • GWP L3 & L4

    Afhankelijk van de corona-maatregelen vertrekken de leerlingen van L3 en L4 op maandag 10 mei al dan niet richting de kust. Op woensdag 12 mei verwachten we hen terug in Meerbeke. U wordt via de school op de hoogte gehouden op deze GWP doorgaat of niet.  

    Lees meer

CONTACT INFO