Oudercomité

Inspraak, mee beslissen, mee verantwoordelijk zijn… vinden wij in onze school belangrijk. Dit blijkt duidelijk uit onze organisatie en werking die past in het complete functioneren van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

Jaarlijks, in de loop van de maand september, wordt de Algemene vergadering samengeroepen. Alle ouders worden via een schrijven uitgenodigd op deze vergadering.

Alle ouders die zich actief willen inzetten voor de school of willen zetelen in het bestuur van deze oudervereniging, kunnen dit melden aan de directie.

Het oudercomité zoekt ook bereidwillige oma’s, opa’s, tantes, ooms, kennissen,… van onze leerlingen, die graag een handje willen helpen tijdens de festiviteiten, het fruitschillen, het niveaulezen, enz…! Het is wel allemaal gratis,… maar u krijgt er de glimlach en de vriendschap van al onze leerlingen voor terug!

  • Sinterklaas komt op bezoek!

    Maandag 4 december komt Sinterklaas op bezoek. Komt hij alleen of brengt hij 1 of meerdere pieten mee? Zijn onze kleuters en leerlingen braaf geweest? Wat zou er in zijn boek staan? Zitten er cadeautjes voor de klas in de zak?  

    Lees meer
  • Oudercontact + winterrapport

    Dinsdag 19 en donderdag 21 december is het oudercontact voor de kleuters en de leerlingen. U krijgt een uitnodiging via datumprikker.

    Lees meer

CONTACT INFO