Oudercomité

Inspraak, mee beslissen, mee verantwoordelijk zijn… vinden wij in onze school belangrijk. Dit blijkt duidelijk uit onze organisatie en werking die past in het complete functioneren van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

Jaarlijks, in de loop van de maand september, wordt de Algemene vergadering samengeroepen. Alle ouders worden via een schrijven uitgenodigd op deze vergadering.

Alle ouders die zich actief willen inzetten voor de school of willen zetelen in het bestuur van deze oudervereniging, kunnen dit melden aan de directie.

Het oudercomité zoekt ook bereidwillige oma’s, opa’s, tantes, ooms, kennissen,… van onze leerlingen, die graag een handje willen helpen tijdens de festiviteiten, het fruitschillen, het niveaulezen, enz…! Het is wel allemaal gratis,… maar u krijgt er de glimlach en de vriendschap van al onze leerlingen voor terug!

  • Croquefestijn-take-away

    Wegens corona kunnen wij ons croquefestijn opnieuw niet laten doorgaan, maar organiseren wij een coronaproof croquebox take away op vrijdag 11 februari 2022. Afhalen tot 18u aan de refter van onze school. Om praktische redenen vragen wij u vooraf in te schrijven. Gelieve uw bestelling ten laatste 27 januari 2022, samen met gepast geld onder […]

    Lees meer
  • Facultatieve verlofdag

    Woensdag 26 januari is de school gesloten. Er is geen les voor onze kleuters en leerlingen. Er is ook geen opvang.

    Lees meer

CONTACT INFO