Oudercomité

Inspraak, mee beslissen, mee verantwoordelijk zijn… vinden wij in onze school belangrijk. Dit blijkt duidelijk uit onze organisatie en werking die past in het complete functioneren van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

Jaarlijks, in de loop van de maand september, wordt de Algemene vergadering samengeroepen. Alle ouders worden via een schrijven uitgenodigd op deze vergadering.

Alle ouders die zich actief willen inzetten voor de school of willen zetelen in het bestuur van deze oudervereniging, kunnen dit melden aan de directie.

Het oudercomité zoekt ook bereidwillige oma’s, opa’s, tantes, ooms, kennissen,… van onze leerlingen, die graag een handje willen helpen tijdens de festiviteiten, het fruitschillen, het niveaulezen, enz…! Het is wel allemaal gratis,… maar u krijgt er de glimlach en de vriendschap van al onze leerlingen voor terug!

  • Koekeloeredag!

    Ben je voor je kleine kapoen nog op zoek naar een leuke school? – Een school waar iedereen elkaar echt kent? – Een school waar de kinderen oprecht elke dag graag naartoe gaan? – Een school waar elk kind telt? – Een school die innoveert en trouw blijft aan zijn visie? – Een school waar […]

    Lees meer
  • Carnaval op school

    Maandag 27 februari vieren we carnaval op school. Hoe we het dit jaar gaan aanpakken, leest u later …

    Lees meer

CONTACT INFO