ICT

Als wonderwijze school zijn we er ons van bewust dat onze maatschappij in een razendsnel tempo blijft veranderen. De wereld rondom ons wordt steeds digitaler. Deze digitale evolutie is niet tijdelijk maar is een diepgaande verandering die ons leven steeds opnieuw fundamenteel zal transformeren.

Onze ICT-visie mag dan ook niet beschouwd worden als permanent. We zullen deze visie constant aftoetsen aan de dagelijkse praktijk en indien nodig bijsturen. De digitalisering proberen we waar te maken met garantie van onze onderwijskwaliteit en gelijkwaardigheid van iedereen waarbij we allen bereid zijn levenslang te leren. Dit proces vraagt tijd, dialoog, experimenteren, borgen, enz… Als beleid dienen we dit proces voor te bereiden, kans te geven om uit te voeren, te controleren en indien nodig bij te sturen.

Als school stemmen we ons aankoopbeleid af om onze infrastructuur zo optimaal mogelijk te krijgen in functie van onze pedagogische en didactische doelen. Dit gebeurt in samenwerking met de ICT medewerker van onze scholengroep.

  • Croquefestijn-take-away

    Wegens corona kunnen wij ons croquefestijn opnieuw niet laten doorgaan, maar organiseren wij een coronaproof croquebox take away op vrijdag 11 februari 2022. Afhalen tot 18u aan de refter van onze school. Om praktische redenen vragen wij u vooraf in te schrijven. Gelieve uw bestelling ten laatste 27 januari 2022, samen met gepast geld onder […]

    Lees meer
  • Facultatieve verlofdag

    Woensdag 26 januari is de school gesloten. Er is geen les voor onze kleuters en leerlingen. Er is ook geen opvang.

    Lees meer

CONTACT INFO