ICT

Als wonderwijze school zijn we er ons van bewust dat onze maatschappij in een razendsnel tempo blijft veranderen. De wereld rondom ons wordt steeds digitaler. Deze digitale evolutie is niet tijdelijk maar is een diepgaande verandering die ons leven steeds opnieuw fundamenteel zal transformeren.

Onze ICT-visie mag dan ook niet beschouwd worden als permanent. We zullen deze visie constant aftoetsen aan de dagelijkse praktijk en indien nodig bijsturen. De digitalisering proberen we waar te maken met garantie van onze onderwijskwaliteit en gelijkwaardigheid van iedereen waarbij we allen bereid zijn levenslang te leren. Dit proces vraagt tijd, dialoog, experimenteren, borgen, enz… Als beleid dienen we dit proces voor te bereiden, kans te geven om uit te voeren, te controleren en indien nodig bij te sturen.

Als school stemmen we ons aankoopbeleid af om onze infrastructuur zo optimaal mogelijk te krijgen in functie van onze pedagogische en didactische doelen. Dit gebeurt in samenwerking met de ICT medewerker van onze scholengroep.

  • Koekeloeredag!

    Ben je voor je kleine kapoen nog op zoek naar een leuke school? – Een school waar iedereen elkaar echt kent? – Een school waar de kinderen oprecht elke dag graag naartoe gaan? – Een school waar elk kind telt? – Een school die innoveert en trouw blijft aan zijn visie? – Een school waar […]

    Lees meer
  • Carnaval op school

    Maandag 27 februari vieren we carnaval op school. Hoe we het dit jaar gaan aanpakken, leest u later …

    Lees meer

CONTACT INFO