Maaltijden

Onze school beschikt over een schoolrestaurant.

Er is mogelijkheid om een warme maaltijd te bekomen of om een meegebracht lunchpakket op te eten. De warme maaltijden worden bereid door de firma Agape.

In het schoolrestaurant

Maandelijks ontvangt u een mail met formulier waarop u invult wat het kind mag “verbruiken” (soep of warme maaltijd).
Op basis van deze gegevens wordt maandelijks een factuur opgemaakt. Bij het niet tijdig betalen van de factuur zullen wij genoodzaakt zijn geen maaltijden noch soep te verschaffen.

PRIJZEN:

Warme maaltijd kleuters € 3,10
Warme maaltijd lagere school € 3,60
Soep € 0,60

Uiteraard mag van thuis een drankje (geen suikerhoudende drankjes!) meegegeven worden. Een goed afsluitbare drinkbus of drinkbeker is verplicht!

Het lunchpakket dient in een brooddoos meegebracht te worden!
Opdat wij onze leerlingen milieubewust willen maken, wordt uiteraard het gebruik van aluminiumfolie uit de school geweerd en bijgevolg niet langer toegestaan!
Vervang plastic of aluminiumfolie door boterhampapier!

Om problemen te vermijden is het verplicht de naam van de leerling op de brooddoos en drinkbus/drinkbeker aan te brengen.

De menu’s van de eerstvolgende weken kunt u bekijken op deze pagina

  • Croquefestijn-take-away

    Wegens corona kunnen wij ons croquefestijn opnieuw niet laten doorgaan, maar organiseren wij een coronaproof croquebox take away op vrijdag 11 februari 2022. Afhalen tot 18u aan de refter van onze school. Om praktische redenen vragen wij u vooraf in te schrijven. Gelieve uw bestelling ten laatste 27 januari 2022, samen met gepast geld onder […]

    Lees meer
  • Facultatieve verlofdag

    Woensdag 26 januari is de school gesloten. Er is geen les voor onze kleuters en leerlingen. Er is ook geen opvang.

    Lees meer

CONTACT INFO