Maaltijden

Onze school beschikt over een schoolrestaurant.

Er is mogelijkheid om een warme maaltijd te bekomen of om een meegebracht lunchpakket op te eten. De warme maaltijden worden bereid door de firma Agape.

In het schoolrestaurant

Maandelijks ontvangt u een mail met formulier waarop u invult wat het kind mag “verbruiken” (soep of warme maaltijd).
Op basis van deze gegevens wordt maandelijks een factuur opgemaakt. Bij het niet tijdig betalen van de factuur zullen wij genoodzaakt zijn geen maaltijden noch soep te verschaffen.

PRIJZEN:

Warme maaltijd kleuters € 4,40
Warme maaltijd lagere school € 4,80
Soep € 0,90

Uiteraard mag van thuis een drankje (geen suikerhoudende drankjes!) meegegeven worden. Een goed afsluitbare drinkbus of drinkbeker is verplicht!

Het lunchpakket dient in een brooddoos meegebracht te worden!
Opdat wij onze leerlingen milieubewust willen maken, wordt uiteraard het gebruik van aluminiumfolie uit de school geweerd en bijgevolg niet langer toegestaan!
Vervang plastic of aluminiumfolie door boterhampapier!

Om problemen te vermijden is het verplicht de naam van de leerling op de brooddoos en drinkbus/drinkbeker aan te brengen.

De menu’s van de eerstvolgende weken kunt u bekijken op deze pagina

  • Halloween

    Lekker griezelen… Wie durft de wandeling aan… Wees welkom in De Griezelwijzer, ik bedoel De Wonderwijzer! -> Inschrijvingen en vrij vertrek tussen 19:00 en 21:00 -> €6 voor de grote griezels  –  €4 voor de kleine griezels   Op de speelplaats kunt u nog (na-)genieten met pompoensoep, een hot dog en een drankje van onze […]

    Lees meer
  • Oudercontact lagere school (zonder rapport)

    Maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober is er het 1ste oudercontact voor de lagere school. Er is nog geen rapport. We bekijken de resultaten van de 1ste schoolmaand. U krijgt een uitnodiging via mail: Er wordt een datumprikker doorgestuurd. U kiest een tijdstip.

    Lees meer

CONTACT INFO