Getuigenissen

Heb jij ook een leuke ervaring van je tijd op de Wonderwijzer of wil je laten weten hoe je resultaten zijn op je secundaire en hoe wij daar hebben toe bijgedragen, mail dan naar bs.meerbeke@g-o.be.

Aan Mevrouw De Ridder en het team van de kleuterschool,

Bedankt voor het warme en mooie onthaal vandaag tijdens het grootouderfeest.

Het raakte me om al die kleintjes zo bezig te zien.

Maar ook al jullie inzet, niet alleen bij dit project, maar een gans jaar door.

Ik voelde echt jullie hart voor de kinderen, dat is zo fijn te zien in deze tijden.

Graag tot een volgende gelegenheid,

De oma van Yanis (20/11/2019)

 

Beste directie, juffen en meesters,

Bedankt voor jullie mailtje.
We wensen jullie en familie het allerbeste voor het nieuwe jaar 2016!

Bij deze wil ik jullie allemaal nog eens énorm bedanken voor alles wat jullie dagelijks voor onze kinderen doen!
Dankzij jullie inzet en vriendelijke omgang komen onze kinderen met een goed gevoel naar school!Eerlijk waar, ik heb nog geen moment spijt gehad dat ik mijn zoon heb laten veranderen van school! Dit was de allerbeste beslissing die ik kon nemen.

De Wonderwijzer én hun mensen zijn TOP!!!
Bedankt voor ALLES en geniet van jullie welverdiende vakantie 🙂

Met vriendelijke groeten,

K.


Beste mevrouw de directeur,

Beste Juffen en Meesters,
Beste personeel en andere begeleiders,

Van school veranderen in het midden van het schooljaar is geen evidente zaak, mijn dochters maar ook ik stapten dan ook begin januari 2015 met een bang hartje jullie school binnen.
Een eerste kennismaking met de klasjuffen en de directie gaf me onmiddellijk een enorm veilig geborgen gevoel en dat is toch uiteraard waar we als mama of papa naar streven voor onze kinderen. 

Gaan ze het wel goed doen?
Gaan ze snel vriendjes maken?
Gaan ze wel meekunnen met de leerstof?
Hoe zal de begeleiding zijn?

En kijk, amper 4 maand later lijkt het of mijn dochters er al heel hun schooltijd doorbrachten.  Ze zijn oprecht gelukkig, gaan graag naar school en praten elke avond heel de tijd over alle leuke dingen die ze deden of leerden.
Ik heb mijn dochters na een heel moeilijke periode opnieuw zien openbloeien en zelfs nu nog bij het schrijven van deze getuigenis moet ik de tranen van ontroering bedwingen.

Een megagrote pluim aan de directie en het secretariaat die me alle nodige info verschafte en die steeds klaar staat om alle vragen te beantwoorden.

Een fantastische dikke duim aan de juffen (en tijdelijke meester).  Jullie zijn geweldig.  Het wekelijkse mailverkeer en de blogs zorgen dat ik pertinent weet waar mijn kinderen mee bezig zijn.  Dit is een ongelooflijke troef en een prachtig voorbeeld van hoe men in dit IT-tijdperk onze kinderen op een veilige manier in het IT-gebeuren integreert en daarenboven de ouders betrekt bij het hele schoolgebeuren.

Een bloem aan het keukenpersoneel en de mensen van de busbegeleiding en opvang.  Steeds met een glimlach staan jullie dagelijks klaar om onze kapoenen te voeden en veilig thuis te brengen.

Dat een school de laatste tien jaar meer een meer een opvoedende functie gekregen heeft naast het overbrengen van leerstof en volgen van een leerplan is zeer zeker waar en dus ‘chapeau’ dat de Wonderwijzer dit op een miraculeuze manier doet.

De Wonderwijzer is in mijn ogen HET voorbeeld van hoe je alle culturen kan laten versmelten, hoe je elk kind volledig in zijn eigen kunnen en zijn laat ontplooien, hoe je daarnaast ook gezamenlijke doelen nastreeft en op de koop toe een band smeedt met het gezin en de situatie van elk kind afzonderlijk en er rekening mee houdt.  Een voorbeeld van hoe je waarden en normen (die in deze individualistische maatschappij meer en meer naar de achtergrond verdwijnen) bewaart en overbrengt op deze kleine snuiters.  Een voorbeeld van hoe een school zou moeten zijn.

Kortom, de overstap naar jullie prachtige school is het beste wat mijn kinderen overkwam.

BEDANKT!!


Ik heb me super geamuseerd in deze school.

De leerkrachten hebben me altijd gesteund (en leerlingen).
Aan deze school heb ik zeker mooie herinneringen (al zo’n 4 jaar geleden). Maar ik zal die tijd nooit vergeten. En heb nu nog steeds de super vrienden van toen (wel wat uitgebreider).
De uitstappen waren toen zeer tof en de projecten ook (dat nog altijd zo is). We hadden toen ook wel een toffe groep samen met juf Sabine. Nu ontmoet ik nog steeds in het Atheneum oude schoolkameraden, waarmee ik veel herinneringen boven haal.
Ik wil jullie allen bedanken voor die toffe tijd!
Groetjes,
Annelies De Keersmaeker


Hallo ik ben Aukje De Coen en vorig jaar sloot ik mijn lagere schoolcarrière af in de Wonderwijzer.
In het 1ste kleuterklasje zat ik bij juf Lutgarde.
Het 3de kleuterklasje vond ik heel leuk, want toen ging ik voor de 1ste keer op GWP.
Zo volgden nog meer toffe en leerrijke activiteiten…
Alles wat ik geleerd heb kan ik nu goed gebruiken in het 1ste middelbaar.
Ik heb veel geluk want ik zit met 2 vriendinnen van vorig jaar in de Latijnse.
Ik kom de Wonderwijzer af en toe nog eens bezoeken want mijn zus zit er op school.

Groetjes Aukje


Ik heb het altijd leuk gevonden om naar de Wonderwijzer te gaan. Alle juffen waren super lief en leerden ons veel bij. Wanneer ik naar de middelbare school ging, kon ik direct heel goed mee dankzij de goede basis die ik had meegekregen. Ondertussen zit ik al in het 5de middelbaar Latijn-Moderne Talen. Ik ben echt heel blij dat ik naar de Wonderwijzer ben gegaan en zal de prachtige tijd niet snel vergeten!

Vanwege Jessica De Groote


De overgang van de lagere school naar het middelbaar verliep heel goed. Ik had geen problemen om de lessen te kunnen volgen. Ook voor Frans hadden we een voorsprong. Ik zit nu in het 3de middelbaar Latijn-Wetenschappen-Wiskunde. Het was een toffe tijd op de Wonderwijzer.

Vanwege Jurgen De Groote


Geachte,

Met een goed gevoel plaatsnemen voor mijn computerscherm, na een voormiddag “zwembad rijden”. Dit overkwam me vandaag.

Deze voormiddag had ik de taak of passender nog, het waar genoegen, leerlingen en leerkrachten van uw school naar het zwembad te voeren. Het wordt al eens gezegd: “De ene school is de andere niet.”

Laat mij dit bevestigen. Wat waren ze stil, beleefd en gedisciplineerd. Van klein tot groot. Dit kan geen toeval zijn en dit is ook niet het gevolg van de naam die jullie school draagt: “Wonderwijzer”. Neen, het is geen wonder. Het is het resultaat van de inzet van gedreven leerkrachten die weten dat onderwijzen ook opvoeden is en dit weten over te brengen aan de leerlingen.

Dank u wel leerlingen en leerkrachten voor het mij bezorgen van het goede gevoel vandaag. Het mag gezegd. Proficiat !

Mvg,

Danny De Turck

zaakvoerder BUS4YOU, Geraardsbergen

  • Zomervakantie

    Vrijdag 1 juli start de zomervakantie. Geniet er van, laad de batterijen op en graag tot 1 september!

    Lees meer

CONTACT INFO