Getuigenissen

Heb jij ook een leuke ervaring van je tijd op de Wonderwijzer of wil je laten weten hoe je resultaten zijn op je secundaire en hoe wij daar hebben toe bijgedragen, mail dan naar directie@bsmeerbeke.be.

 

We zochten een school waar ieder kind volgens zijn kwaliteiten kan en mag groeien.

We vonden een fantastisch schoolteam van leerkrachten, directie, zorg, opvang, … dat het kind centraal plaatst. Een school waar kinderen ook figuurlijk groeien: in kennis, in sociale vaardigheden, in volwassen worden. Een school die verrijkend is op alle vlakken. Een school die leer- en ontwikkelingsstoornissen aangrijpt als kansen, niet als belemmering.

Kortom, een school die leerlingen laat openbloeien, zoals mijn 2 kleinkinderen.

Dank je wel, iedereen van De Wonderwijzer!

Philip Deneve

Hoofdbegeleider Don Bosco Halle

Oud-directeur basisschool De Boomgaard

 

Een groene school met een wonderwijs team!

Eerst deed ik als mama zelf stage op de school waardoor ik de werking en de leerkrachten leerde kennen … de gemoedelijke sfeer viel me onmiddellijk op.

Daarom was de keuze voor het kiezen van een school makkelijk genomen hier.

Kinderen worden er van in de kleuterklas tot hun einde van hun lagere school gemoedelijk en fantastisch begeleid….

Elk zijn talent wordt ontwikkeld.

Een groene gezonde omgeving is ook een meegenomen pluspunt.

De omgang met leerkrachten,leerlingen, directie, begeleiden , verzorgend personeel en de ouders is TOP!

Kortom een wonderwijze school met een wonder team!

Yannick (mama van Fleur en Ferre)

 

Bs De Wonderwijzer… een beregoede school.

Op en top leerkrachten, van kleuter tot lager.

Mensen die echt met plezier en liefde voor kids hun job doen.

Iedereen kent iedereen op deze school, een familiale sfeer dus.

Mijn kinderen zijn indertijd super begeleid geweest tijdens hun schooljaren in De Wonderwijzer, en nog eentje dat nog bezig is aan haar spetterende lagere schooljaren in De Wonderwijzer.

Kortom, een school om fier op te zijn en geen moment spijt van te hebben.

Isabelle Decreem, mama van Eliz.

 

Onze zoon Yilmaz zat aanvankelijk op de basisschool in Okegem-dorp. Hij verhuisde van de ene klas naar de andere. Toen is Yilmaz naar De Wonderwijzer gegaan. Daar zagen ze dat hij toch problemen had met de concentratie. Ze hebben hem toen naar Sint- Joris gestuurd en dit was een goede beslissing. Het gaat nu veel beter met onze zoon. Dank je aan De Wonderwijzer.

Onze dochter Damla is een zeer verlegen meisje maar dankzij het ganse Wonderwijzerteam is zij nu helemaal open gebloeid (met heel veel dank aan alle personen van De Wonderwijzer).

Fabienne De Ridder was een geweldige directrice, iemand die we nog niet vergeten zijn. Zij is intussen vervangen door een geweldige directeur waar we allemaal als ouder fier op zijn. Bij deze een beschrijving van De Wonderwijzer in enkele korte woorden:

– groene school

– sociale school

– helpt waar het kan

– tal van activiteiten voor de kinderen, zowel voor groot als voor klein

– geeft voldoende uitleg aan de ouders

– organiseert fantastische schoolfeesten

– organiseert een grootouderfeest en een openklasdag (wat in niet veel scholen gebeurt)

– leuke en leerrijke uitstappen

Vanaf de peuterklas tot het 6e leerjaar de perfecte school om naar toe te gaan.

En niet te vergeten… alle schatten van leerkrachten die de kinderen alles aanbrengen zodat zij later een kans te krijgen in deze grote wereld.

Dat is het doel van dit wonderwijsteam: dat kinderen de stap kunnen zetten naar het grote zelfstandige leven.

Een school die je als leerling uit het  6e leerjaar moeilijk kan verlaten…

Dank je aan alle juffen, meesters, directeur, secretariaatsverantwoordelijken, LO- leerkrachten en niet te vergeten: onze juf Martine van de opvang, die steeds van in de vroege uurtjes klaar staat om onze kinderen op te vangen, terwijl de ouders naar het werk moeten.

Vele groetjes,

mama en papa van Damla en Yilmaz

 

De Wonderwijzer…een hele leuke school natuurlijk, met vriendelijke én toffe leerkrachten en directie. Mijn stiefzoon Bart en mijn petekind Kenzo hebben school gelopen in De Wonderwijzer en waren altijd zeer tevreden, blij én opgewekt! Schoolfeesten waren steeds sfeervol, plezant en goed in elkaar gestoken. Ze hebben leuke uitstappen gemaakt en de leerkrachten stonden steeds klaar voor iedereen.                Kort samengevat: een topschool, op alle vlakken!

Groetjes, Lutgarde & Pierre, opa van Kenzo.

 

Voor de keuze van de juiste school heb ik een aantal scholen bezocht en de Wonderwijzer sprong er meteen uit. Wat ik belangrijk vond, is dat er aandacht was voor elk kind, dat mijn kind geen nummer zou zijn en zou opgroeien in een groene en veilige omgeving en daar voldoet de Wonderwijzer volledig aan. Het is een kleine school waar elk kind zichzelf kan zijn en kan opgroeien op zijn eigen tempo met de begeleiding en ondersteuning van een fantastisch wonderwijs team. Zowel mijn kinderen als ik voelden zich onmiddellijk thuis op deze school.

Groetjes, Nathalie Vanden Houwe, mama van Thibe en Jelte.

 

De school heeft niet enkel een warm hart voor de leerlingen en de ouders maar ook grootouders worden betrokken bij het hele schoolgebeuren.

Sandra en Ronny, grootouders van Emilie, Julia en Jerko.

 

Ik herinner mij de kleuterklasjes en de leuke juffen.
De creativiteit en thuisgevoel zowel voor de kinderen als de ouders.
Ik herinner mij de babbeltjes met de mama’s en juffen voor de lessen.
Toen Emna in het lager zat , heb ik haar eens op school afgezet en vergeten dat zij haar pantoffels nog aan had.
Ik vergeet ook niet Erna en Josée die zeer vroeg de deuren openden voor Rachouan en Emna,
… allemaal echt mooie herinneringen.
Als ze hun favoriete schooljaren herinneren, ligt hun hartje bij Wonderwijzer♥️🥰
Groetjes, Fehria, mama van oud-leerlingen Rachouan en Emna

 

Zo’n 30 jaar geleden doorliep onze dochter alle klasjes van de kleutertuin en de lagere leerjaren in de Wonderwijzer te Meerbeke. Vandaag zit haar zoon, onze kleinzoon, op hetzelfde traject. Vanaf het instapklasje zit hij inmiddels in het vierde leerjaar. Ondanks het feit dat er scholen dichter in de buurt zijn, onze dochter en haar gezin wonen in Ninove, koos ze ervoor om haar zoontje in De Wonderwijzer haar traject te laten volgen. Een groot compliment voor de kwaliteit en de continuïteit van de Wonderwijzer.

Rudy en Lucette Eeckhoudt, grootouders van Vic.

 

Als oud leerling heb ik geen seconde getwijfeld om onze zoon in te schrijven in de Wonderwijzer. Vanaf de instapklas tot nu het vierde leerjaar, zijn we zo blij met deze keuze. Onze zoon komt graag naar school, heeft veel vriendjes en geniet echt van alle activiteiten die georganiseerd worden. Fluofuif, uitstappen, Halloween,… Dikke duim aan het hele team hiervoor. De leerstof wordt telkens op een heel uitdagende manier aangeboden. Ijsbergrekenen, de leesmomenten met LIST,… zijn echt een meerwaarde.

Ook als kleuter worden de kindjes zeer goed voorbereid op de overstap naar het lager onderwijs. Dit vooral door de fantastische kleuterjuffen.

De school heeft een warm team, de leerkrachten zijn echt begaan met elke leerling.

Als leerkracht in het middelbaar hoor ik steeds positieve verhalen van oud-leerlingen van de Wonderwijzer. Zij komen met plezier terug op bezoek in hun oude school, net zoals ik.

Wij kijken uit naar de volgende schooljaren voor onze zoon en zullen de school steeds aanprijzen als een prachtschool met een topteam. Dikke proficiat en doe zo verder.

Sophie Eeckhoudt, mama van Vic

 

Ik ben nu 24 jaar, wat maakt dat het al 12 jaar geleden is dat ik een Wonderwijzertje was. Maar eigenlijk blijf je altijd een Wonderwijzertje in je hart. Dat merk ik omdat elke keer ik aan de school passeer, ik een juf op straat passeer, ik een foto voorbij zie komen, ik spontaan een glimlach op het gezicht krijg. Ik heb altijd zeer graag naar deze school gegaan en heb er een prachtige opvoeding gekregen. De juffen hebben altijd geloofd in mijn kunnen en tot op vandaag steunen ze me nog steeds in al wat ik onderneem. Ik zou mijn eigen kinderen in de toekomst er met veel liefde ook naar school laten gaan.

Met vriendelijke groeten

Luna Straetmans – een oud-leerlinge

CONTACT INFO